filmy na DVD - animované filmy pro děti, nejlepší české komedie - dobrodružné historické a akční filmy - kolekce filmů na DVD - vánoční koledy - eshop film.kup-si.cz

  • 2012 POSLEDNÍ PROROCTVÍ dvd
    2012 POSLEDNÍ PROROCTVÍ dvd

2012 POSLEDNÍ PROROCTVÍ dvd soudný den se blíží

Kód zboží: pošetka

dokumentární film stará mayská proroctví

  • Cena:48,00 Kč
  • Dostupnost: Skladem
Množství:

2012 POSLEDNÍ PROROCTVÍ dvd soudný den se blíží

DVD film CODI Palace PICTURES

2012

POSLEDNÍ PROROCTVÍ

Soudný den se blíží....
Mayové. Předvídali příchod křesťanství a španělský zábor střední Ameriky. Mayská proroctví napsaná před více než 800 lety, předpověděla světové války, velké diktátory 20. století a přírodní katastrofy, včetně vlny tsunami v roce 2006, která zpustošila jihovýchodní Asii. Na 21. prosinec 2012, předpovídají Mayové přírodní katastrofu obrovských rozměrů, která zničí Zemi a vyhladí celé lidstvo.
Jak se toto datum blíží, dostává se mayským proroctvím celosvětové pozornosti. V zimě 2009 měl premiéru nový katastrofický trhák Rolanda Emmericha "2012". Film vypráví příběh o zničení Země podle mayských proroctví. Existuje však nějaká vědecká opodstatněnost těchto proroctví, nebo je Drážďanský mayský kodex pouze skvělou inspirací pro katastrofický film?

Film 2012 POSLEDNÍ PROROCTVÍ sleduje geologa Adama Maloofa, jak pomocí moderní vědy posuzuje stará mayská proroctví. Následuje Maloofa na cestě za hledáním pravdy do prastarých Mayských chrámů na Yucatanu v Mexiku, přes archeologické krypty v německých Drážďanech až do středu Velké australské pouště. Film přináší rozhovory s experty z oblasti geologie, antropologie a astronomie a předkládá napínavé vědecké vysvětlení toho, co se může stát v roce 2012.

Obraz: 4:3
Zvuk: 2.0 český dabing
Délka: 51 minut

 

Filmy ze světa


Knihy

ODKAZY

pody.cz www.sport.out-door.cz Prodej filmů na DVD funkční obleceni.out-door.cz